Rejsebureau Nordvesttours

Når du ringer ind på kontoret vil du oftest få fat på Camilla, Mark eller Sanne. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om rejserne og hjælpe dig med at booke.
Ofte vil du også møde Camilla i bussen, når du er på tur med os, da hun er chauffør eller rejseleder på mange af turene.

  • Vi har mange års erfaring i at producere rejser og udflugter, så vi har opbygget en masse gode kontakter til hoteller og udflugtsmål.
  • Vi laver rejser og udflugter for forskellige afdelinger af ÆldreSagen, for pensionistforeninger og lokale virksomheder m.fl..
  • Vi kører i moderne turistbusser med venlige og servicemindede chaufører og guider.
  • NordvestTOURS er naturligvis tilmeldt Rejsegarantifonden – så du kan trygt rejse med os.

Kontoradresse:
nordvestTours
Højgårdsvej 10 A
4540 Fårevejle

Telefon 71 99 71 21

mail@nordvesttours.dk

Cvr. nr. 31 71 94 45

Har du i en nødsituation brug for os udenfor normal åbningstid vedr. rejser med afgang næste dag eller lign, kan du træffe os på vores nødnummer: 5157 1707.

Dragsholm Sparekasse: Reg.nr 0537 konto 0000632163.

Mobilepay nr. 52099 (der vil stå Gislinge Turistfart). Husk at anføre rejsebevisnummer ved betaling via bankoverførsel eller mobilepay.

Nordvesttours og Gislinge Turistfart er samme firma, hvor selve buskørslen ligger i Gislinge Turistfart og rejsedelen (rejser, udflugter, teaterture) er samlet i rejsebureauet Nordvesttours.
Vi har en masse rejsebureauaktiviteter, samt grupperejser og udflugter for mange foreninger. Derudover buskørsel for skoler og firmaer mm.

Har du brug for en rejse, udflugt eller blot kørsel fra A til B, så kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe med.