Jul og nytår – oplevelser med bus

November og december måned er tid for de klassiske julemarkeder og jule/nytårskoncerter.

Strålende julelys, grantræer, flettede hjerter og kræmmerhus med krøllet hank, samt den liflige duft af gløgg og brændte mandler, er med til at sætte stemningen hele december måned.
Oplevelserne er altid hyggelige i fællesskab med andre, og vi udvælger altid nøje de juleoplevelser, du kan booke dig ind på hos os.

Det er en tid på året, som vi elsker hos Nordvesttours. Når juleglansen stråler fra træets grønne top, Disneys juleshow spiller i baggrunden og huset bliver indhyllet i en duft af andesteg og brunede kartofler – så finder julefreden sin plads i Danmark.

Drømmer du om virkelig at komme i julestemning i år?

Så tag med på bustur til en af vores julekoncerter eller julemarkedsture – rejser du alene, som par eller med veninderne, kan du altid finde dig godt til rette i bussen.
Vi kører så tæt på teatersalen eller julemarkedet som muligt og har tilrettelagt alt hjemmefra, så du bare kan slappe af og nyde turen.

Der bliver løbende lagt nye ture og koncerter op på denne side, så du får et varieret udvalg af kulturoplevelser med bus i juletiden.